Tack för de röster vi fick

Japp då har Årjängs väljare sagt sitt.
Jag får börja med att tacka våra 77 sympatisörer för stödet.
Sen får jag önska den som vågar ta styret i Årjäng lycka till. Nya alliansen och Töcksfors ser ut att få det riktigt bra.Tyvärr går många av SD s röster rätt i sopkorgen,eftersom det saknas namn på listan(fanns 2 namn= 2 platser),men för deras skull är jag nöjd..
Jag för min del har troligen gjort mitt som politiker i Årjäng nu eftersom väljarna har sagt sitt, och inte vill ha NP i Fullmäktige.
Jag går vidare med ett smil och tänker att jag får mer tid till familj och fritid istället.Så lycka till SD ! De andra tja,ni får en givande och händelserik tid under dessa 4 år,vem vet kanske blir det ett enat block! S+C+Nya alliansen...
Kanske är ordet framöver i politiken....Sist ska länstyrelssen räkna allt ,de kontrollerar även så ingen kastat våra gamla valsedlar då det fanns valpersonal som påstod dessa skulle makuleras! Det skulle de inte.Båda skulle räknas.Tyvärr verkade valpersonalen högst dåligt insatta,för allas skull hoppas jag allt gått rätt till.Vi tar förlusten..Bengt röstade på partiet något av det sista han gjorde,inte ens ett beklagande har de andra partierna gjort det visar på vilken kyla som råder bland ledamöterna-partierna.
 
Men här kan allt hända.Speciellt då många i valpersonalen tillhörde andra partier,trodde de skulle vara opartiska.Folket har nu sagt sitt och vad som händer framöver är något alla valt..
 
Tack till Bengt som lärt mig mycket ,för din skull ligger i dag partiet vilande ett tag innan fullständigt beslut avgörs.
 
Theres
 
 

Kommentera här: