Så kan det gå-oklar styrning

Hej 
 
Så väntar vi nu in redovisning av länsstyrelsen,där våra valsedlar ska redovisas i två olika buntar och vi får se personröster.Eftersom man sagt på valplatser när vi ändrade valsedlar att de gamla skulle makuleras så är detta enormt viktigt.Inget skulle makuleras som länsstyrelsen sa utan räknas i två omgångar.Samt att våra valsedlar vid tillfällen inte fanns vid förtidsröstning i en av de största valokalerna.
Det jag som väljare-politiker kräver är en klar styrning i kommunen,inget luddigt falskspelande av att t e x S och C nu slår sig samman.De är ju enbart överens i skolfrågan.
Därefter KD,FP,M ja de är ju klart ett Töcksforsparti men utan tillräckligt med mandat för att kunna få till sina förslag.
SD ,att de skulle gå framåt var tippat men att man genom att säga nej till varg och ja till byggdeskolor kan gå så långt fram är otroligt.
Så då vet vi om vi ställer upp vid nästa val att tyst ska man vara och enbart gå fram i en fråga.
Efter att ha varit med på jakt i många år skulle jag kunna berätta mycket om jägare,skadeskjutningar och rena avrättningar av hela älgfamiljer.
Jag skulle också vilja informera om att räven tar enormt mycket lammungar,visste ni detta?
Eller att människan faktiskt är det största rovdjuret.Så nej jag kan inte säga att alla vargar ska utrotas.
 
Jag kan inte heller säga ja till alla bygdeskolor el två högstadium,då vore jag en lögnare och just detta gjorde att jag valde att gå ur SD och tillbaks till Nordmarkspartiet.Allt är ett spel av och till för en del,de vet vad de får röster på.
Och jag hoppas ni lyssnade på gårdagens värmlandsradio kl 8 så fick ni en del svar på vilka frågor de två pesoner som finns i SD kommer driva.Trots att de fick 3 platser/mandat kommer de aldrig kunna tillsätta mer än två,det fanns bara två namn på listan och i efterhand får man inte lägga till namn.
 
Jag röstade SD i Riksdagen men det skulle jag däremot inte gjort i kommunen.Det är två olika val och jag är hellre rak och ärlig och förlorar än falsk och utan kämparglöd och vinner.
 
Vi ser läget i Riksdagen vilket liknar läget i kommunen,det gör det enormt svårt att få en bra och klar styrning.
Omval gällande Riksdagen är absolut en sak som kan hända så rörigt och oklart det är.Nu visar S sin riktiga falska sida,de kan samarbeta med alla utom SD....jo så var det med alla människors lika värde.
 
De bortser från 13% av svenska folkets val och har fått stark kritik av b l a Danmark för detta.
 
Jag hade hoppats på en klar styrning i kommunen,nu vet man inte ens vem som kommer ta över som kommunalråd.
Tjata kan jag fortsätta med när lusten faller på,det kommer jag göra.Och att se till att allt går rätt till,men nu först börjar vi i partiet med ett möte för att besluta hur vi ska fortsätta.
 
Bengt lärde oss mycket,alla papper avtal m m finns kvar och självklart var det och är en sorg för oss alla att förlora honom.Att de andra partierna inte ens beklagat visar på hur kallt läget är.
 
Ha en fin dag i solen ,för det tänker jag ha :)

Kommentera här: