Besök på Ågy gymnasiet och Påhopp av kommunalrådet

 
Blandat!
 
Det roliga i går var på Ågy gymasiet där träffade vi en del elever och några vuxna,som läste vårt partiprogram ställde frågor och tyckte vi tog upp mycket viktigt i kommunen.Några sa även rätt ut att de skulle lägga sin röst på oss,just p g a att vi tog upp så mycket viktigt,Viktigt att vi visade oss där då många aldrig hört om oss fast vi nu funnits med en tid.Vi pratade även om skillnaden mellan religion och tradition när det gäller skolavslutning i kyrkan,Hur viktigt det är med ett kulturhus/allaktivitetshus då droger och kriminalitet ökar,ungdomarna måste det satsas på,på hur det inte finns en ledig plats på äldreboenden som kvarnåsen el solgården att fler poliser behövs och vikten av körkort i en glessbygd.Jag måste säga att vill ni ha en förändring så rösta på oss,vi vill förändra och tänker förändra.Det finns så mycket att göra om och göra rätt,så mycket satsningar som krävs och som går bara man ser helheten.... En bra dag var det och givande:) Nedanstående inlägg gäller kommunalrådets påhopp mot partiet när vi inte var på plats och kunde försvara oss.Kommer fler inlägg i kväll då vi även har en del annat att delge er alla.
 
       
 
 
Så lågt av ett kommunalråd! Detta gick jag offentligt ut och frågade Daniel på internet FB,men som vanligt tiger han...finns flera som frågat gällande hans påhopp men inget svar där heller.Denna info fick jag från en politiker som INTE delade Daniels åsikt gällande Nordmarkspartiet,som tyckte själv detta var enormt dåligt gjort.
 
I dag på eftermiddagen får man veta att kommunalrådet stått i Töcksfors i går och sagt vid den politiska utfrågningen, "det var bra att det rasistiska Nordmarkspartiet inte var med på utfrågningen",Nu anser jag att du ska krypa fram under stenen och förklara vad du menar? Framförallt Daniel.S du beter dig absolut inte vuxet på något sätt ,.I vårt partiprogram står: Vi är för en stramare integrationspolitik,vi har inte ekonomiska förutsättningar att öka kvoten invandrare varje år bara för att Migrationsverket önskar detta.Därför måste vi börja ställa motkrav på Migrationsverket och se till att våra äldre som byggt upp vårt land får en dräglig vardag.Alla människor har rätt att leva och som vill bo och verka i vår kommun,och bli en del av vårt samhälle ska få detta.Men har man en annan tro el annan kultur skall detta inte påverka vårt samhälle eller vår kultur.Religion eller trostillhörighet skall inte utsätta varken människor eller djur för onödigt lidande.OCH vi vill ju återinföra våra traditioner. JAG tror minsann du får ta fram uppslagsboken och kolla vad rasism är Daniel.S .Därefter öppnar du dörren för 80 nya flyktingar som kommer hit i oktober som du själv sa i KF,Men hur ska dessa bemötas på bästa sätt? Är det att bli körda fram och tillbaks bland olika förläggningar-campingar mm,därefter sa du att vi får inget ekonomiskt bidrag innan dessa fått permanent uppehållstillstånd! ,skäms på dig du borde veta hut! Mina vänner kommentera gärna,var ser ni det rasistiska i detta? Ett kommunalråd som går bakom ryggens så fruktansvärt fegt och lågt!

Kommentera här: