R.I.P Bengt,Jag ska släppa fram sanningen som du skulle gjort,nu slipper vi vara politiskt korrekta!

 Ret in peace!  I morgon tar vi farväl av Bengt Fredriksson,mannen som startade Nordmarkspartiet och som gett mig inspirationen att kämpa mot svågerpolitik och affärer som görs har gjorts i det dolda.Jag har en bunt med papper namn och kontrakt,allt eftersom tiden går kommer jag visa allmänheten detta.Sedan kommer jag även namnge vilka personer som fanns med vid uppstarten,en av dessa är i dag socialdemokrat mer el mindre och skriver nedvärderande inlägg mot oss.Falskhetens ansikte ska fram,jag behöver inte längre vara politiskt korrekt!
Partiet är vilande,men att tysta mig blir svårt.Nu ska "byken tvättas offentligt" tror Bengt skulle haft detta ordval.I vårt parti Finns Carl-johan som är öppet homosexuell,så ni som trodde vi var emot homosexuella bedrog er stort!
Rasister nej,realister JA! Jag har sett falskspelet under 4 år,än är det inte klart vem ger upp först.Nu har ni valt därefter kan de göra som de vill,bryta vilka löften de vill.De är alla låsta uppifrån och vi ser ju hur falsk Löven är från S.Han kan samarbeta med alla........OJ OJ OJ,vilket svek mot de som valt rött och inte blått!Hoppas det blir nyval och chansen i Riksdagen är ganska stor,det gynnar Jimmie Åkesson.I Riksdagen finns bara SD som kan förändra som ser verkligheten,men kommunvalet är något helt annat.Här vill de samma som KD,FP,M och de drar sig inte för att samarbeta med SD.Det vill säga att SD får inget av dem men de ger och röstar som nya alliansen och de har inte i kommunen lagt in en enda motion el fråga på alla år men de visste hur de skulle göra för att få röster.....vi sa stopp till slut.Man kan inte ge utan att få.En eloge till Katarina J som efter alla diskussioner alltid varit professionell alltid svarat och kunnat föra en diskussion.Hon har visat att hon står för vad hon säger,vilket S har visat att de i stället vänder kappan efter vinden.Ett hållbart samarbete i 4 år tillåt mig småle,nej tror det vore dags att göra som det pratas om.Kommunval för sig och Riksdagsval för sig så folk förstår bättre att det är två olika val.Egen majoritet var målet för partierna i kommunen,vore lika bra med nyval igen för att få en klar majoritet för det finns inget annat än falskspel och svek mot väljarna annars.Nåja,i morgon är det Bengts sista dag innan valet var han kraftigt och hastigt insjuknad självklart var det en enorm förlust för oss alla.Men S kastade skit in i det sista i alla fall de som stod på listan.Inte ett beklagande.Människovärde nej inte för dem.Som sagt nu ska alla papperen på bordet  jag lutar mig tillbaks,ni får sanningen om alla och därefter kan ni se vad de är för människor och hur de arbetar.Mig kan ni kolla i alla register det finns ingenting alls! so let the game begin....
 Bengt hann säga en sista mening i politiken! Som var värdefull och betydande.

Vem sviker först...

Följer det politiska kaos som nu är i både Riksdagen och kommunen.Vem kommer svika sina väljare först,kommer det bli Socialdemokraterna,Nya alliansen ,Centern eller SD ? Någon måste ge med sig och svika något av sitt-sina vallöften ....Kommer någon att ändra sig gällande skolfrågan som tyvärr tagit upp alldeles för mycket av valets alla frågor eller kommer någon att ändra sig gällande den budget som är beslutad.
Intressant ska det bli att se vem som blir kommunalråd,,och vilket samarbete som kan hålla i 4 år speciellt med tanke på de klyftor som finns i politiken.Socialdemokraterna sa innan valet nu har väljarna tre olika block att ta ställning till,Och hur i all sin dagar ska någon av dessa kunna samarbeta..En sak är jag glad över,vi har inte varit annat än rakryggade och talat sanning.Och nu har väljarna sagt sitt så kaoset har man själv valt! Som sagt spännande är det...Kommunvalet är mer närma och betydande för de som bor i kommunen än Riksdagsvalet tyvärr förstår inte så många detta..Men vi tackar för de röster vi fick och åren som gått..Vad som händer med partiet fullt ut vet vi inte än,men vilande kommer det bli ett bra tag framöver..

Så kan det gå-oklar styrning

Hej 
 
Så väntar vi nu in redovisning av länsstyrelsen,där våra valsedlar ska redovisas i två olika buntar och vi får se personröster.Eftersom man sagt på valplatser när vi ändrade valsedlar att de gamla skulle makuleras så är detta enormt viktigt.Inget skulle makuleras som länsstyrelsen sa utan räknas i två omgångar.Samt att våra valsedlar vid tillfällen inte fanns vid förtidsröstning i en av de största valokalerna.
Det jag som väljare-politiker kräver är en klar styrning i kommunen,inget luddigt falskspelande av att t e x S och C nu slår sig samman.De är ju enbart överens i skolfrågan.
Därefter KD,FP,M ja de är ju klart ett Töcksforsparti men utan tillräckligt med mandat för att kunna få till sina förslag.
SD ,att de skulle gå framåt var tippat men att man genom att säga nej till varg och ja till byggdeskolor kan gå så långt fram är otroligt.
Så då vet vi om vi ställer upp vid nästa val att tyst ska man vara och enbart gå fram i en fråga.
Efter att ha varit med på jakt i många år skulle jag kunna berätta mycket om jägare,skadeskjutningar och rena avrättningar av hela älgfamiljer.
Jag skulle också vilja informera om att räven tar enormt mycket lammungar,visste ni detta?
Eller att människan faktiskt är det största rovdjuret.Så nej jag kan inte säga att alla vargar ska utrotas.
 
Jag kan inte heller säga ja till alla bygdeskolor el två högstadium,då vore jag en lögnare och just detta gjorde att jag valde att gå ur SD och tillbaks till Nordmarkspartiet.Allt är ett spel av och till för en del,de vet vad de får röster på.
Och jag hoppas ni lyssnade på gårdagens värmlandsradio kl 8 så fick ni en del svar på vilka frågor de två pesoner som finns i SD kommer driva.Trots att de fick 3 platser/mandat kommer de aldrig kunna tillsätta mer än två,det fanns bara två namn på listan och i efterhand får man inte lägga till namn.
 
Jag röstade SD i Riksdagen men det skulle jag däremot inte gjort i kommunen.Det är två olika val och jag är hellre rak och ärlig och förlorar än falsk och utan kämparglöd och vinner.
 
Vi ser läget i Riksdagen vilket liknar läget i kommunen,det gör det enormt svårt att få en bra och klar styrning.
Omval gällande Riksdagen är absolut en sak som kan hända så rörigt och oklart det är.Nu visar S sin riktiga falska sida,de kan samarbeta med alla utom SD....jo så var det med alla människors lika värde.
 
De bortser från 13% av svenska folkets val och har fått stark kritik av b l a Danmark för detta.
 
Jag hade hoppats på en klar styrning i kommunen,nu vet man inte ens vem som kommer ta över som kommunalråd.
Tjata kan jag fortsätta med när lusten faller på,det kommer jag göra.Och att se till att allt går rätt till,men nu först börjar vi i partiet med ett möte för att besluta hur vi ska fortsätta.
 
Bengt lärde oss mycket,alla papper avtal m m finns kvar och självklart var det och är en sorg för oss alla att förlora honom.Att de andra partierna inte ens beklagat visar på hur kallt läget är.
 
Ha en fin dag i solen ,för det tänker jag ha :)