Kort info för den som tycker det är rörigt

En bra dag i dag,värvat en person jag verkligen ville ha med i partiet :) Alltid bra med människor som inte bara tycker utan faktiskt vill vara med och påverka! Alla har ju sina erfarenheter och ideér att bidra med .
 
Hörde att många är förvirrade över vad som sker politiskt i Årjängskommun nu,ska försöka ge kort info.
 
De behåller sin plats i kommunfullmäktige men har avsagt sig resterande i  nämder och styrelser
 
4st Moderater har lämnat sina uppdrag
1 FP då Rolf Emanuelsson har lämnat sina uppdrag
2 Socialdemokrater har lämnat sina uppdrag
Samtliga har lämnat sina uppdrag från Centern
 
Det finns kort i nuläget tre olika läger kan man säga och längre fram blir det nog klart över vilket parti de väljer att gå över till eller om de väljer att avgå helt från politiken de som i dag anses som "vildar".Klart är att majoriteten av samtliga som avgått stödjer fd kommunalrådet Katarina.Johanesson
 
Måndagen den 17 är vi kallade kl 19 till travmuseet där såväl kommunalråd som samtliga övr poster kommer att tillsättas,detta om nu valberedningen kommit fram till vilka.Sen hur KF säger.
 
Fortfarande pratar man om skolfrågan mycket i Töcksfors har jag fått veta,vill då tillägga att den frågan är ju beslutad och klar,kan inte bli någon valfråga.   Rivningen av en stor del av högstadiet i Årjäng påbörjas under sportlovsveckan.Nytt gemensamt högstadium i Årjäng.Den resväg som elever i Töcksfors får är faktiskt kortare än den resväg t.e.x elever från Ekenäs el  Mörtnäs har.Jag är medveten om att man ansökt om friskola i Töcksfors men hur det går med det får tiden utvisa.
 
I går hade jag ett möte med skolchefen(då jag är förälder till barn i högstadiet) och vill kort säga att det är beklagligt att övr inte ser hur illa hon sköter sitt uppdrag. Arbetsmiljön,kränkningar av elever mm är inget som man tar tag i ordentligt,sen om personalen gör fel så försvaras de i stället för att bli tillsagda.
Jag ser då varför man tycker hon är en bra chef från lärarförbundets sida,Personalen är ju sina egna chefer !
Så vad vi föräldrar tycker kommer tids nog fram i media för detta handlar om allvarliga saker.
 
Söndag den 16 feb kl 15 Årjäng (adress ges vid föranmälan) så har vi ett öppet möte,där vi också kommer fortsätta arbeta fram valprogram mm.Vi bjuder på smörgåstårta och kaffe så är du ung som äldre och intresserad -- vill vara med och påverka så tveka inte utan ta chansen och kom :)
Vår hemsida med kontaktinfo mm är www.nordmarkspartiet.se
Ha en fortsatt fin kväll alla och tänk på att det är vänliga veckan fast allt kan verka som en enda röra nu tror jag det kommer föra något gott med sig,säkert är ju att mångas rätta jag kommer fram!
 

Kommentera här: