TACK :)

 

Vill också tacka alla goa människor som uppmuntrat mig,gett beröm och som verkligen läser allt jag skriver!Känner verkligen ännu mer styrka genom detta till att fortsätta driva på...Här är ett av även mailen jag fick.Tack än en gång.Nu ser jag hur många som läser och värdesätter mitt skrivande.

 

Hej Theres!

 

Har under en tid följt dina kommentarer på sociala medier och insändare i tidningen, du är en av mycket få som använder fakta när du skriver, fortsätt med det.

 

När man som under veckan svarar dig med att du använder kommatecknet fel i dina kommentarer, (jag reagerade inte) då förstår jag att det är omöjligt att diskutera.

 

Artikeln som du skrev på ”föräldragruppen för…” där du konkret beskriver nedlagda kostnader och avsaknaden på offentlig upphandling vid Stommens skola kan bli en fin artikel till nästa Nordmarksbygd.

 

(namnet utelämnade jag då jag inte tillfrågat om jag fick använda detta)

 

 

 

Trevlig sommar

   Önskar alla en fortsatt trevlig sommar.....Själv längtar jag till två underbara veckor i värmen,sol och lata dagar med nya äventyr :)  skriver när tid finns !
 

svar-anonymt är mycket lågt

Vill svara en kommentar som jag tror mycket väl jag vet var den kommer i från.Gällande mitt yttrande om poliser så skall de vara ett föredömme för allmänheten,om man inte anser sig kunna leva upp till detta ,då tror jag inte riktigt att man har förstått sitt uppdrag.Självklart lever vi i en demokrati,men med detta menas inte att poliser betraktas som civila.Utan alltid som just tjänstemann.Vore bättre om man lade ned lite arbete på saker som behövdes i stället för att agera så opprofisionellt som några gjort.Att gilla inlägg som går under tex kränkande behandling är ju faktiskt ett lagbrott,skall poliser begå lagbrott? säg gärna vad ni tycker om detta.Vad gäller min stavning osv så läs inte om ni har problem att förstå innehållet.Men som sagt gå ut med namn så ska jag besvara er kommentar,men som vanligt görs inte detta.Tex gällande C hallen och insändare från div idrottsföreningar.Varför inte skriva namn,de flesta vet ändå.Sedan är det beklagligt att många av våra poliser på orten blivit så illa omtyckta,kanske borde man tänka efter innan man väljer detta yrke.Det är nämligen ett serviceyrke.Åter mycket lågt att inte våga träda fram med namn.Denna sida skrivs av NP och drivs av oss,och vi har våra åsikter.Lite chockad blev jag dock när jag fick veta att man kunde läsa till polis på distans?! Frågan blir en motfråga,vet du denne någon ens något gällande skolan!Vilken erfarenhet har du av detta?och framför allt vet du vad kommunens ansvar-politikers ansvar är? det kan du omöjligen göra.Bra jag väcker reaktioner för det är detta som är givande!Men kom med ditt namn om du vill ha svar,tråkigt men sant,vissa klarar inte kritik så enkelt är det!